شاید شما هم گاهی دچار سردرگمی شده باشید که چگونه کثیفی های کابینت خود را تمیز کنید تا علاوه بر تمیزی آن باعث خرابی آن نشوید.

حتی ممکن است به دلیل سختی و ندانستن آن طولانی مدت آن را تمیز نکنید.

اکثر کابینت های امروزی از جنس چوب هستند و چوب نسبت به آب از حساسیت بالایی برخورد هستند و نمیتوان آن ها را مانند سرامیک یا سطوح دیگر با آب یا هر شوینده ای تمیز کرد چرا که باعث خرابی چوب میشود.

برای مثال ممکن است در هنگام خرید به شما گفته شده باشد که به منظور محافظت ار کابینت ام دی اف، آن را خیس نکنید تا عمر طولانی و ظاهری زیبا و درخشان داشته باشد.

خب وقتی این حساسیت وجود دارد چه باید کرد تا بهینه ترین حالت ممکن باشد.

در این مطلب سعی میکنیم تا حدی در این رابطه با شما صحبت کنیم.

نکته قابل توجهی که باید به شما بگوییم این است که تمیزکردن کابینت به صورت اصولی و صحیح می‌تواند به افزایش دوام و عمر کابینت‌ها کمک کند. این کار هم‌چنین در حفظ زیبایی ظاهری کابینت‌ها به‌طور طولانی‌مدت مؤثر خواهد بود.

اول از همه باید بدانیم چه نکنیم و بعد از مشخص شدن نباید ها سراغ روش ها بریم.

در تمیز کردن کابینت سعی کنید همیشه حداقل هفته ای یکبار گردگیری ساده ای داشته باشید چرا که در صورت تمیز نکردن به صورت طولانی مدت ممکن است میزان چربی و آلودگی به حدی شود که به راحتی قابل تمیز کردن نباشد.

از دستمال های نرم استفاده کنید و از هرگونه شی تیز مثل اسکاج های زبر و یا سیم برای تمیز کردن استفاده نکنید جراکه این کار باعث آسیب رساندن به چوب و از بین بردن زیبایی آن می شود.

از شوینده های قوی برای کابینت استفاده نکنید. این کار ممکن است باعث آسیب رساندن به چوب و خوردگی آن شود. برای مثال وایتکس میتواند چوب را خراب کند.

محکم فشار ندهید. گاهی اوقات ممکن است چربی روی کابینت باشد که شما با فشار بخواهید آن را از بین ببرید ولی باید بدانید این کار ممکن است باعث شکستن و خم شدگی شود.

همچنین درها را موقع تمیز کردن باز نگذارید یا با دست نگه دارید که حرکت نکند چراکه در صورت باز کردن کامل در و تمیز کردن سطوح داخلی ممکن است به لولا ها فشار آورده و ممکن است باعث شکستن لولا شود.

لولا ها را صرفا گردگیری کنید و سعی کنید از شوینده یا آب استفاده نکنید تا زنگ نزد.

 

در مورد تمیز کردن کابینت روش های زیادی در اینترنت ممکن است وجود داشته باشد که ما به مواردی اشاره خواهیم کرد که تقریبا مورد اتفاق اکثر متخصصان باشد.

اول از همه باید به یاد داشته باشید اگر به طور ماهانه یا هفتگی کابینت های آشپزخانه خود را تمیز می کنید، احتمالا نیاز به تمیز کننده های قوی نخواهید داشت، زیرا ذرات چربی به کابینت های شما نفوذ نکرده اند و نیاز به محلول های چربی زدای قوی نخواهید داشت

برای از بین بردن لکه‌های سخت چربی و تمیز کردن کابینت چوبی بهتر است از ترکیب سرکه و آب استفاده کنید. برای این کار می‌توانید نصف پیمانه سرکه را با نصف پیمانه آب گرم ترکیب کنید و درون یک بطری اسپری بریزید.

این ترکیب را اسپری کنید و یک الی دو دقیقه صبر کنید و بعد با کمک یه پارچه نرم سطح کابینت را پاک کنید. البته اگر لکه های شما تیره می باشد استفاده از مایع ظرفشویی میتواند کمک کننده باشد.

روش دیگری که برای استفاده از کابینت میتوانید استفاده کنید محلول اب و مایع ظرفشویی است که مقداری مایع را به آب ولرم اضافه کنید و آنقدر هم بزنید تا کف ایجاد شود. با یک ابر تمیز مقداری کف را به آن بزنید و آن را بچلانید تا آب از ابر خارج شود و فقط مرطوب باشد. سپس با این ابر سطوح چوبی را تمیز کنید.

 

در گذشته که محلول های تمیز کننده به گستردگی امروزه نبود محلول سرکه و جوش شیرین، یکی از بهترین تمیز کننده های طبیعی چربی زدا به شمار می آمدند. یک لیوان سرکه را با یک قاشق چای خوری جوش شیرین و یک لیوان آب گرم ترکیب کنید. دستمال نخی نرم را به این ترکیب آغشته کنید و به سطح کابینت های خود بکشید.

البته حواستان باشد این محلول را به صورت روزانه استفاده نکنیدچراکه ممکن است در طولانی مدت آسیب به سطوح چوبی برساند.

در نهایت اگر نخواهید از موارد بالا استفاده کنید امروزه شوینده هایی مخصوص چوب وجود دارد که میتوانید با تهیه آن از بازار و اسپری کردن آن سطوح چوبی را تمیز کنید.

 

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *