کابینت آشپزخانه وسیله ایست که قرار است حداقل 10 سال برای ما کار کند و ما از آنها استفاده کنیم. برای همین باید جوری از این کابینت ها مراقبت کنید که اگر چندسال دیگر به آنها نگاه کردیم همان جذابیت روزهای اول را داشته باشد و زیبایی ظاهری که به آشپزخانه می دهد حفظ شود. نگهداری از بدنه کابینت یکی از ابتدایی ترین موارد برای افزایش طول عمر کابینت است.

به همین منظور باید نکاتی را برای نگهداری آنها بدانیم و به کار بریم. ما سعی کردیم در زیر مواردی که بیشتر عمومیت دارد را بیان کنیم ولی اگر سوالی در موردنحوه نگهداری داشتید و نمیدانستید میتوانید با شماره واتس اپ ما سوال خود را بپرسید تا کارشناسان ما شما را راهنمایی کنند.

  • برای نظافت و نگهداری از بدنه کابینت دستمال مرطوب کنید و با آن بدنه را تمیز کنید و بلافاصله خشک کنید.
  • اگر بدنه با آب خالی تمیز نشد می‌توانید از مواد شوینده استفاده کنید ولی مراقب باشید از شوینده های قوی که دارای الکی یا وایتکس می‌باشند استفاده نکنید.
  • بدنه ام دی اف در مجاورت آب متورم خواهد شد. حتما مراقب باشید آب و یا نم و رطوبت به کابینت ها نرسد. همچنین از شستن داخل کابینت خودداری کنید.
  • در مورد قرارگیری وسائل در کابینت باید توجه داشته باشید وسائل سنگین در اولین طبقه قرار گیرد. این طبقه به وسیله پایه به زمین متصل است و تحمل وزن بیشتری را دارد ولی در طبقه های بالاتر وسائل سنگین استفاده نکنید چراکه طبقه های بالاتر به وسیله خار کوچکی نگه داشته می شود و در صورت استفاده از وسائل سنگین ممکن است دچار آسیب شود.
  • کف کشوها معمولا جنس ضعیف تری نسبت به خود بدنه استفاده می شود و همچنین سنگینی زیاد در حرکت ریل ها می تواند عمر آن را کم کند. بنابراین در کشوها وسیله سنگین استفاده نکنید.
نگهداری از بدنه کابینت
  • شیشه های حاوی سرکه، روغن، مربا و ترشیجات را قبل از اینکه داخل کابینت بگذارید مطمئن شوید که زیر آن تمیز و یا درب آن باز نباشد، زیرا در بلند مدت باعث ایجاد لک و تغییر رنک کابینت شما خواهد شد.
  • برای نگهداری از بدنه کابینت های هایگلاس و ممبران دقت بیشتری باید انجام دهید.
  • برای کابینت هایگلاس از دستمال های زبر استفاده نکنید.
  • کابینت ممبران باید دور از حرارت باشد چراکه روکش پی وی سی در معرض حرارت آسیب می بیند.
  • درهای کابینت های دیواری را باز نگذارید، این کار نه تنها باعث می شود آشپزخانه زیباتر و تمیزتر به نظر برسد؛ بلکه از ورود رطوبت و بخار ناشی از پخت غذا به داخل کابینت ها نیز جلوگیری می کند. از سوی دیگر، باز ماندن درها به تدریج باعث افتادگی، لق شدن و صدا کردن آن ها هنگام باز و بسته شدن می شود.
  • به هیچ وقت روی دستگیره های در وسیله سنگین آویزان نکنید. چراکه به مرور باعث خراب شدن دستگیره ها میشود. از طرفی هرگز دستمال های خیس آشپزخانه را برای خشک شدن از درب ها یا دستگیره کابینت آویزان نکنید، زیرا تماس طولانی رطوبت با کابینت، باعث آسیب جدی به آن می شود.
  • همیشه به لولاهای در کابینت توجه داشته باشید و نقاط لازم را روغن کاری کنید تا بر عمر آن افزوده شود.

لازم به ذکر است نگهداری از بدنه کابینت تا حد زیادی نیاز به حوصله دارد چراکه برخی از موراد مطرح شده در حالت عادی برای نظافت سطوح استفاده نمی شود و همین امر ممکن است از حوصله شما به دور باشد.

در این شرایط ما توصیه میکنیم کابینت را به چند بخش تقسیم بندی کنید. قسمت هایی که بیشترین تماس را با محیط آشپزخانه دارند مانند بدنه کابینت یا صفحه کابینت و محیط های داخلی که در بیشتر روز باز هستند که این قسمت ها باید در مدت زمان کوتاه تری تمیز شوند. و محیط هایی که با چربی ها یا مواد شیمیایی پخش در محیط آشپزخانه تماس کمتری دارند که این قسمت ها میتوانید در مدت طولانی تری تمیز کنید تا حوصله این کار را داشته باشید.

بدون دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *